130 dagar kvar!!

JAG BLIR HELT VARM I KROPPEN NÄR JAG TÄNKER PÅ ATT DET ENDAST ÄR 130 DAGAR KVAR TILL ENGLANDSFLYTT!!!

Herregud, känner mig helt kär i landet alltså. Fingrarna kan inte hålla sig i skick, mitt leende går inte att ändra på och jag kan inte låta bli att fälla en lyckotår. Helt sjukt att jag flyttar om 130 dagar. Flyttar från lilla Sverige i ett helt år, vem vet om det blir längre än så?

Jag är så redo för helger som ska spenderas i London, på puben, med mina engelska vänner, med Anna och tillsammans med min andra familj. Saknar dem så mycket. Jag är otroligt lyckligt lottad som har hamnat i en sån bra familj där man trivs som fisken i vattnet.

Tänker tillbaka på praktiken och inser hur sjukt lyckligt lottad jag är som fick den chansen? Jag fick dessutom en referens från dem där de skrev att de gärna skulle anställa mig i framtiden. Kirrat och klart?!?! Just det, fick ett jobb på ett café med. SÅ SJUKT. AAAAAAAAH vill bara åka nu!!

Och tänk när ni kan komma och hälsa på mig? KOMMER BLI HELT SJUKT GLAD!!!! Åh, fatta lyckan att träffa er när vi varit ifrån varandra så länge? Behöver verkligen komma bort från detta för att vidga mina vyer och anta nya utmaningar. Tack vare Lottie vet jag att jag kommer utvecklas som aldrig förr. Hon vet verkligen hur man pushar ut mig ur min comfortzone och sätter fyr på mig. Saknar henne och hennes kramar. Saknar hur vi åker och handlar mat och planerar inför den kommande veckan.

Barnen då. Hur kul har jag inte med mina kära barn?!?!? Vi bara skrattar, brottas och kramas mest hela tiden. Connor och Oliver är otroligt väluppfostrade barn som vet hur man uppför sig.. Jag behöver aldrig känna att jag inte räcker till, att dem inte lyssnar. Ibland har man ju klart små tvister, men vad hade livet varit utan dem? Saknar mina killar så det gör ont. Vill krama Oliver god natt och skratta ihjäl mig med Connor på golvet. Mina barn från den spanska familjen kommer jag även få träffa när jag vill, kunna bada i poolen tillsammans och bara ha det underbart. Snart blir det min vardag och jag längtar så mycket.